Hem Padel Racket Sane Assassin Soft

Sane Assassin Soft

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Toppracket från Sane!

Assassin Soft är en av två nya flaggskeppsmodeller från Sane. En hård yta I 12K Aluminium kolfiber tillsammans med den något mjukare kärnan Black EVA25 gör att man får maximal kontroll i sitt spel. Perfekt för dig som gillar att styra spelet på banan. Med sin något unika form som är en blandning mellan dropp och diamant sitter sweetspoten högre upp i racket. Balansen är medel/hög vilket gör att man får mycket kraft i det offensiva spelet. För dig med en aggressiv och offensiv spelstil som gillar att slå precisa lobbar och inte vill tappa känslan i slagen.
Form:
Dropp, Diamant
Balans:
Medel, Hög

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.