Hem Padel Racket Siux Trilogy Hybrid

Siux Trilogy Hybrid

Tillfälligt slut Fri frakt
3 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
shopping_cart Lägg i kundvagn
Beskrivning

Víctor Ruiz racketval!

Siux är ett spanskt padelmärke som erbjuder handtillverkade padelrack med mycket hög kvalitet. Trilogy Hybrid har en teknologi som kallas PentaCore-systemet och ska ta bort vibrationer och ge spelaren en ökad komfort, och därmed minska risken för skador på armen och handled. Slagytan på racket kallas 24K CarbonTex är tillverkat av ett styvt material som ger spelaren en otroligt kraft och fart i sina slag. "Carbon DoubleTube" är en teknologi i ramen som ökar slitstyrkan och hållbarheten vid kontakt i glas eller annat än boll. Kärnan "High Resistance 5 Laminations Eva Soft Core" är en ny kärna uppbyggd i nytt material som ger exceptionell återhämtning och högre kraft och fart. Den lite mjukare kärnan resulterar även i att en lite större sweetspot finns, och därmed ger racket kontrollegenskaper. Sammanfattat är Siux Trilogy Hybrid med sin droppform samt sin medel balans ett kraftfullt padelracket. Passar tävlingsspelaren eller den duktiga motionären som söker ett kvalitetsracket med fokus på fart men samtidigt vill behålla god kontrollkänsla.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
24K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Siux Trilogy Hybrid
Tillfälligt slut
siuxtrilogyhybrid
Butikslager Solna
Siux Trilogy Hybrid
Tillfälligt slut
siuxtrilogyhybrid

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.