Hem Tennis Senor Solinco Revolution 200 m

Solinco Revolution 200 m

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Racketspecialisten är första återförsäljare att ta in Solinco senor till Sverige. Solinco är ett relativt ungt företag inom racketbranschen och startades av några f.d. medarbetare på Luxilons utvecklingsavdelningen. Med det sagt är den huvudsakliga expertisen inom senor och vi vågar påstå att detta är riktigt fina produkter. Solinco Revolution är en fin polyestersena som erbjuder en mycket fin kombination av fart och kontroll. Detta är en förväntat storsäljare hos oss och inte helt olik bl.a. Babolat RPM och Head Sonic Pro där denna står sig riktigt bra och känns mer balanserad när det gäller fart/kontroll. Levereras i rulle på 200 meter.
Tjocklek:
1.15, 1.20, 1.25, 1.30
Längd:
200 m
Färg:
Blå
Sentyp:
Polyestersenor (Co-Poly)

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.