Hem Padel Racket Stiga Art

Stiga Art

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Stiga har tillsammans med Daniel Dios Zetterlind (förbundskapten för Svenska padellandslaget), designat och utvecklat en ny serie padelracketar, i den första kollektionen ingår tre stycken modeller, Ace, Arc och Art. Stiga Art är ett padelracket med rund form och låg balans som passar de flesta spelare som är ute efter ett bra allroundracket. Racket har en stor sweetspot som gör att även träffar längre ut mot ramen ger dig en bra fart och känsla i slaget. Då ytskiktet har 3000 kolfibertrådar (3K) får du en fin, välbalanserad spelkänsla med hög fart utan att förlora kontrollen. Den runda formen och låga balansen i kombination med rackets stora sweetspot ger dig ett bra kontrollracket som passar de flesta motionärerna.
Vikt:
355-375 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Rund
Balans:
Låg

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.