Hem Padel Racket Varlion Cañon Carbon Difusor Black 2.0

Varlion Cañon Carbon Difusor Black 2.0

Tillfälligt slut Fri frakt
2 595 kr1 895 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
shopping_cart Lägg i kundvagn
Beskrivning

Padelracket med fokus på fart!

Varlion grundades 1993 i Buenos Aires men bedriver sedan 2001 sin verksamhet i Spanien. Varlion anses vara ett exklusivt padelmärke på marknaden och tillverkar idag racketar med absolut högsta kvalitet. Detta är ett padelracket för offensiva motionärer och tävlingsspelare som strävar efter att avgöra poängen på egen hand. Racketen är diamantformad vilket ställer högre kvar på spelaren. Diamantformade racketar har mindre sweetspot och blir således mer svårspelade men erbjuder ordentligt med fart i slaget då spelaren kommer rätt i träffen. Ramen och träffytan är tillverkad i kolfiber för högsta kvalitet. Cañon Carbon Difusor Black 2.0 är fullproppat med teknologier där några av dom listats nedan: - Hexatex Struktur En mönstring på slagytan som bidrar till bra effekt vid kick och skruvade bollar. - Gradual Holes Varlion har valt att använd sig av 3 olika storlekar på hålen i racketen. Vid center finner vi dom minsta hålen, närmare ramen har man gjort hålen aningen större och längst ut mot ramen är hålen som störst. Detta motverkar vibrationer och gör det mer balanserat och kraftfullt. - Hexagon Frame Ramen är sexkantig vilket enligt Varlion gör den mer vridstyv och stabil. Detta bidrar till en mer solid känsla vid bollträff. - WINGS Difusor Precis över greppet, i ''öglan'' har man applicerat denna teknologi som enligt Varlions tester reducerar luftmotståndet med 27%.
Vikt:
350-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Visa endast senior
Webblager
Varlion Cañon Carbon Difusor Black 2.0
Tillfälligt slut
RACPAC2023
Butikslager Solna
Varlion Cañon Carbon Difusor Black 2.0
Tillfälligt slut
RACPAC2023

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2022 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.