Hem Padel Racket Varlion LW Summum Sevenrhombus 2021

Varlion LW Summum Sevenrhombus 2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Kontrollracket från Varlion.

Ett riktigt trevligt padelracket som vänder sig till spelaren som trivs med ett lite styvare padelrackret med fokus på kontroll. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. Racketen reducerar vibrationer vid bollträff på ett mycket effektivt sätt vilket bidrar till en härlig träffkänsla. Den runda utformningen gör också att racket ger en härlig kontroll och precision i spelet. LW Summum Sevenrhombus W är fullproppat med teknologier där några av dom listats nedan: - Difusor Wings Ovanför handtaget i ''ögat'' på racket finner vi denna teknologi som gör att racketen går snabbare genom luften. - Hexatex Technology Struktur på ytan i form av hexagon vilket ger extra effekt vid bollträff. - Gradual Holes Varlion har valt att använd sig av 3 olika storlekar på hålen i racketen. Vid center finner vi dom minsta hålen, närmare ramen har man gjort hålen aningen större och längst ut mot ramen är hålen som störst. Detta motverkar vibrationer och ger en ett mer balanserat och kraftfullt padelracket. - Long Grip Greppet på detta padelracket är aningen längre än på vanliga modeller. Perfekt val för dig som helt enkelt trivs med ett lite längre grepp eller som spelar med dubbelfattad backhand. Ram: 100 procent kolfiber. Träffyta: 12K kolfiber. Kärna: Soft Foam Core. Rekommenderat pris från Varlion: 3745:-.
Vikt:
340-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Låg
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.