Hem Padel Racket Varlion Maxima Summum Junior Girl

Varlion Maxima Summum Junior Girl

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Varlion grundades 1993 i Buenos Aires men bedriver sedan 2001 sin verksamhet i Spanien. Varlion anses vara ett exklusivt padelmärke på marknaden och tillverkar idag racketar med absolut högsta kvalitet. Detta racket passar perfekt för juniorer mellan 7-11 år. Maxima Summum Junior Girl har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Detta racket erbjuder en otroligt fin kontroll och precision. Träffytan är tillverkad av glasfiber vilket gör det ännu mer mjukt och förlåtande vilket passar bra för juniorer. Även vikten är lättare jämfört med seniormodellen. Maxima Summum Junior är fullproppat med teknologier där några av dom listats nedan: - Gradual Holes Varlion har valt att använd sig av 3 olika storlekar på hålen i racketen. Vid center finner vi dom minsta hålen, närmare ramen har man gjort hålen aningen större och längst ut mot ramen är hålen som störst. Detta motverkar vibrationer och gör det mer balanserat och kraftfullt. - Hexagon Frame Ramen är sexkantig vilket enligt Varlion gör den mer vridstyv och stabil. Detta bidrar till en mer solid känsla vid bollträff.
Vikt:
300-325 g
Form:
Rund
Fodral:
Ingår ej

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.