Hem Padel Racket Vidar Of Båstad Pro X

Vidar Of Båstad Pro X

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Stilrent padelracket från Vidar Of Båstad

Pro X är framtaget tillsammans med SPT spelaren Axel Holm med starka rötter i Båstad. Racket är framtaget för kvicka spelare som vill styra spelet med sina snabba drag och passar därmed väldigt bra för offensiva spelare som trivs i volleyspelet. Racket har en kompakt kärna, vilket ger dig som spelare maximal känsla i träffen, något som framförallt tidigare racketspelare brukar uppskatta. Ytan är i 100 % kolfiber, i materialet 8K Carbon, och skapar tillsammans med den kompakta kärnan en otrolig känsla i träffen. Tyngdpunkten är medelhög och välbalanserad, Pro X har även lite rundare kanter för att det ska röra sig snabbare genom luften. Utöver detta har Pro X fått fler hål, detta påverkar inte bara snabbheten genom luften utan har även en positiv effekt på storleken av sweet-spoten.
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.