Hem Tennis Tennisracket Wilson Blade 98 18*20 Countervail

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Wilson Blade 98 18*20 Countervail

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Raonic's racketval! Blade 98 är ett tennisracket som flera av oss på Racketspecialisten har som givet racketval, en personalfavorit helt enkelt. Detta är nya modellen av mycket populära Blade 98 18x20. Racketen är uppdaterad med den nya teknologin Countervail samt en riktigt läcker design. Countervail är en teknologi som bland annat NASA använder sig av för att maximera energin under resor i rymden. Wilson drar en parallell till sina nya Bladeracketar där Countervail teknologin gör att racketen genererar mer kraft men med mindre påfrestning på armen. Det är en speciell typ av kolfiber som integrerats i ramen vilket gör att mindre energi från bollträffen överförs till armen så att spelaren orkar mer under matchen/träningspasset. Countervail reducerar även vibrationerna som överförs till armen med 30% vilket gör träffkänslan mjukare och mer skonsam. 211 km/h var medelhastigheten på Raonic's förstaserve under femte set i hans matcher mot Roger Federer och David Goffin (Wimbledon 2016). Raonic menade efter matcherna att Countervail teknologin hjälpt honom mot slutet av tuffa matcher: "I’ve never felt stronger in the biggest moments of matches since I started using Countervail - it’s helped me save energy without compromising feel." — Milos Raonic. Vidare så finner vi i detta tennisracket Wilsons framgångsrika Parallel Drilling-teknologin som gör sweetspot större och hjälper spelaren att lättare få fart och spinn på bollen. . I övrigt ger Blade 98 Countervail likt den tidigare modellen en fantastisk upplevelse för duktiga motionärer och tävlingsspelare med en rejäl sving som söker en kontrollinriktad tennisracket. Med strängningsmönstret 18x20 erbjuder denna modell aningen bättre kontroll jämfört med dess syskon Blade 98 16x19. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Luxilon Alu Power, Solinco Hyper G alternativt Solinco Tour Bite/Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine.
Längd:
690 mm
Balans:
325 mm
Vikt:
304 g
Ramprofil:
20.6 mm
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
18x20

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.