Hem Badminton Badmintonracket Wilson Blaze SX8800 CV

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Wilson Blaze SX8800 CV

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ett av de snyggaste badmintonracketarna på marknaden?

Här finner du ett påkostat badmintonracket från Wilson i väldigt stilren design. Blaze SX8800 CV kommer med en topplätt balans samt en styv flex. Vi rekommenderar detta badmintonracket till en bred range spelare där allt ifrån duktiga motionärer till tävlingsspelare som söker ett kvickt racket med härlig träffkänsla, kan finna ett mycket bra val i Blaze SX8800 CV. Detta badmintonracket kommer fullproppat med påkostade teknologier från Wilson: Countervail Är en teknologi som bland annat NASA använder sig av för att maximera energin under resor i rymden. Det är en speciell typ av kolfiber som integrerats i ramen vilket gör att mindre energi från bollträffen överförs till armen så att spelaren orkar mer under matchen/träningspasset. Countervail reducerar även vibrationerna som överförs till armen med 30% vilket gör träffkänslan mjukare och mer skonsam. - Power Rod 2.0 Innebär att skaftet fortsätter ned i handtaget vilket bidrar till extra ''kick'' ut från racket och med det sagt, mer fart. - Liquid Crystal Fiber Shock Trap Teknologin är applicerad i skaftet för att reducera vibrationer vilket bidrar till en mer förlåtande och skönare träffkänsla, perfekt för dig som är relativt ny inom sporten. - Soft Grommet Technology Dämpar vibrationerna vid varje träff vilket bidrar till en mjukare och skönare träffkänsla. OBS: Grundlindan till detta badmintonracket levereras tillsammans med racket men ej monterad. Detta eftersom Wilson vill visa Countervail-teknologin som är applicerat i handtaget. Levereras strängad samt med heltäckande badmintonfodral.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Head light
Vikt:
88 g
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.