Hem Badminton Badmintonracket Wilson Blaze SX9900 Spider CV 68g

Wilson Blaze SX9900 Spider CV 68g

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

En av de lättaste badmintonracketarna på marknaden.

Blaze SX9900 Spider CV är med sina 68 gram ett av de lättaste badmintonracket på marknaden. Detta bidrar till en extremt snabb och kvick sving för maximal svinghastighet. Med en styv ram och topptung balans vänder sig detta badmintonracket till duktiga motionärer samt tävlingsspelare som söker en lätt ram med enorma möjligheter till kraftfulla smashar. Med tanke på den lätta vikten tycker vi på Racketspecialsiten att Blaze SX9900 Spider CV även erbjuder goda egenskaper i det snabba defensiva spelet. Detta badmintonrack är fullproppat med påkostade teknologier från Wilson: - Liquid Crystal Fiber Shock Trap Teknologin är applicerad i skaftet för att reducera vibrationer vilket bidrar till en mer förlåtande och skönare träffkänsla, perfekt för dig som är relativt ny inom sporten. - Spider Silk Ballistic Frame Armor Starkt uppbyggd ram vilket gör den slitstark trots rackets låga vikt. - Soft Grommet Technology Dämpar vibrationerna vid varje träff vilket bidrar till en mjukare och skönare träffkänsla. Denna badmintonracket kommer strängad samt med heltäckande badmintonfodral.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Head heavy
Vikt:
68 g
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.