Hem Tennis Tennisracket Wilson Clash 100 Reverse

Wilson Clash 100 Reverse

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Clash 100 i limiterad design!

Clash 100 har blivit ett av våra bäst sålda tennisracketar och nu släpper Wilson denna populära modell i en limiterad färgsättning, riktigt snygg enligt oss på Racketspecialisten. Clash 100 är det mest flexibla tennisracket på marknaden. Ett flexibelt tennisracket har många fördelar som t.ex. att det ger mer fart, är mer skonsamt mot armen samt ger en behagligare och skönare träffkänsla. Problemet har tidigare vart att man inte har kunnat tillverka ett flexibelt tennisracket utan att förlora vridstyvheten i ramen. Förlorad vridstyvhet leder till att spelaren förlorar kontroll och stabilitet i träffen. Med hjälp av dom nya teknologierna Free Flex samt Stable Smart som Wilson forskat fram har man nu tillverkat detta Clash 100 som trots den höga flexibiliteten även har en hög vridstyvhet. Denna kombination av hög flexibilitet samt hög vridstyvhet gör detta till ett helt unikt tennisracket på marknaden. Då vi på Racketspecialisten provspelade detta tennisracket blev vi imponerade av denna härliga kombination. Racketen var mjuk och gav en träffkänsla som inte går att jämföra med andra racketramar. Den sköna träffen samt farten som racketen genererade var det som våra testspelare uppskattade mest. Även om vi skulle kategorisera detta tennisracket som ett fartracket så upplevde samtliga av oss att vi hade betydligt lättare att kontrollera bollen jämfört med andra fartracketar på marknaden tack vare racketen vridstyvhet. Vi rekommenderar detta tennisracket till en väldigt bred målgrupp då våra testspelare vanligtvis spelar med både kontrollracketar samt fartracketar men samtliga upplevde Clash 100 som mycket trevligt att spela med. Allt från nybörjare till duktiga tävlingsspelare tror vi kommer trivas med detta tennisracket. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad från oss där vi rekommenderar med Solinco Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine.
Längd:
686 mm
Balans:
310 mm
Vikt:
295 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.