Hem Tennis Skor Wilson Rush Pro 2.5 2021 White/Pearl Blue Tennis/Padel Size 40 2/3

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Wilson Rush Pro 2.5 2021 White/Pearl Blue Tennis/Padel Size 40 2/3

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Marknära tennissko/padelsko i hög kvalitet!

En uppdaterad variant utav Wilsons mest sålda tennissko/padelsko! Wilson har gjort en uppdatering på Rush Pro 2.5 som var en stabil och smidig sko som många uppskattade i och med att den var så pass låg. Detta ger en marknära känsla som genererar i att du känner dig smidigare och snabbare på banan. När vi på Racketspecialisten testat denna sko upplever vi en mycket fin komfort, redan från första träningspasset när skor ibland kan kännas lite hårda. Här får du en fin kombination av stabilitet och en känsla av en sko som är gjord för snabba rörelser. Skorna lämpar sig åt alla olika typer utav spelare, men framförallt de som vill känna sig snabba och smidiga på banan! Skon bibehåller dock hög grad stabilitet och dämpning, vilket gör skon till en otrolig allround-sko som passar många olika spelare. Skon är en så kallad "All Court" tennissko som också fungerar kanon på Mondogräset för padelspelare.
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.