Hem Tennis Skor Wilson Rush Pro Ace Tennis/Padel White/Black/Poppy 2022

Wilson Rush Pro Ace Tennis/Padel White/Black/Poppy 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Tennissko/padelsko från Wilson med en lite bredare passform.

Rush Pro Ace har en utmärkt balans mellan stabilitet och explosivitet tack vare dess många teknologier. Denna tennissko/padelsko ger en perfekt blandning av komfort, stabilitet och explosivitet i varje rörelse på banan. Detta är egentligen en tennissko men har blivit enormt populär bland padelspelare där den framför allt lämpar sig på det nya Mondogräset. Teknologier: - 4D Support Chassis Technology är en asymmetrisk sula som går från tå till häl som ger en förbättrad stabilitet och ökar vridstyvhet. - OrthoLite EVA Molded är en innersula med hög densitet som ger en maximal dämpning och längre hållbarhet. - Sensifeel förser spelaren med förbättrad komfort, andningsförmåga och känsla. - Wide Feet (2E) är en konstruktion som innebär en lite bredare passform passar spelare med bredare fötter för mer komfortable känsla. - DF2 är ett dämpningssystem som förser spelaren med en bra balans mellan snabb respons och komfort. - Duralast är en slitstark gummiblandning med stark dragkraft för alla underlag. - R-DST + kombinerar dämpning och studs i avstamp för en dynamisk prestanda.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Vit

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.