Hem Bordtennis Gummin Yasaka Rakza 9

Yasaka Rakza 9

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Gummi ur Rakza-serien med maximal fart och spinn.

Rakza 9 är ett av flertalet nya gummin med övre ytan huvudsakligen utav naturgummi. Denna nya yta ger en mycket bättre grepp om bollen samt mycket bättre tillgång till spinn i spelet. Det övre skiktet av ytan tillsammans med "Power Sponge" bidrar till en perfekt kombination och skapar "Hybrid Energy"-gummit. Det toppresterande gummit har med denna nya gummikombination där den nya svampen är tillverkat utav ett material med större porer, gjort att spelaren får mycket snabb respons vid bollträff. Detta gummi är det snabbaste utav Yasakas Hybrid Energy-gummi som passar de avancerade spelarna med god teknik som spelar mycket på hög fart och mycket spinn för att avsluta bollen.
Färg:
Röd, Svart
Tjocklek:
1,8 mm, 2,0 mm

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.