Hem Badminton Skor Yonex Aerus X Mint Blue 47

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Aerus X Mint Blue 47

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Badmintonsko från Yonex.

Aerus X är en högkvalitativ badmintonsko från Yonex med låg vikt och mycket bra dämpningssystem. Detta gör skon mycket smidig och snabb på banan. Här finner du Yonex uppdaterade dämpningssystem Power Cushion i hela sulan och detta ger inte bara en mjuk landning. Den energi som genereras återfinns när du skjuter ifrån till nästa slag. - Double Raschel Mesh är ett nytt material som Yonex har valt att utrusta denna sko med. På ovansidan av skon använder man detta material för att få en följsam och hållbar sko som andas mycket bra. - Toe Assist Shape minskar trycker på stortån samtidigt som det ger ett bättre stöd och passform i hela foten. - Hexagrip Sole är en sula som ger ett stabilt grepp, då hexagripmönstret ger 3% bättre grepp samt väger 20% mindre än andra sulor. - Yonex Round Sole ger ett snabbt och smidigt fotarbete tack vare dess design.
Herr/Dam/Junior:
Herr

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.