Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 11 Play 2022
Vårrea
-31%

Yonex Arc Saber 11 Play

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 099 kr749 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Allround-variant utav storsäljaren Arc Saber 11 Pro.

Arc Saber 11 Play är lite mer av ett allround racket jämfört med storebror Arc Saber 11 Pro. En skillnad i specifikation mot Arc Saber 11 Pro är att denna Play-modell är mediumstyv istället för styv vilket gör att en bredare målgrupp spelare trivs med detta badmintonracket. Här finner du en badmintonracket i otroligt populära Arc Saber-serien som har en specifikation för en bred målgrupp spelare. En jämn balans åt det lite mer topptunga hållet samt ett mediumstyvt skaft borgar för en riktigt fin spelupplevelse både offensivt och defensivt. Isometric är en teknologi som Yonex använder sig utav i de allra flesta ramarna. Det ska ge en större sweespot med upp till 7% än ramar med "vanlig" form. En ny teknologi man har utrustat badmintonracket med är Control-Assist Bumper som finns i T-Anchor-tekniken. Detta håller de vågräta senorna på plats och ökar därmed en bättre precision och känsla i dina slag. Slim Shaft är teknologin Yonex har utrustat detta badmintonracket med, där skaftet är tunnare, vilket i sin tur resulterar i att luftmotståndet minskar. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av högsta kvalitet. Modellen levereras fabrikssträngad från Yonex.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Vikt:
83 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Yonex Arc Saber 11 Play
Tillfälligt slut
R22ARC11PLGP
Butikslager Solna
Yonex Arc Saber 11 Play
Tillfälligt slut
R22ARC11PLGP

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.