Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 11 2020-2021

Yonex Arc Saber 11 2020-2021

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Populärt toppracket i ny desgin!

Arc Saber 11 i ny uppdaterad design för 2018-2019! Yonex Arc Saber är en av de mest populära tävlingsracketarna från Yonex och en av våra mest sålda tävlingsracketar totalt sett hos oss på racketspecialisten. För dig som kan hantera en styv flex finns det få badmintonracketar på marknaden som kan konkurrera med Arc Saber 11 och dess styrka i spelkänsla, kontroll men också möjlighet till kontrollerad fart. Badmintonracketen har Yonex senaste T-Ancore som är ett förstärkt t-stycke som gör racketen mer vridstyv. Racketen har också det nya materialet Sonic Metal i rackethuvudet, ett material som ger mer fart och en högre klang när man träffar bollen. Yonex Arc-serie är en serie badmintonracketar med Even Balance som generellt är lättspelade och erbjuder en mycket fin access till fart. Arc som betyder pilbåge syftar till att racketen flexar även i huvudet och inte bara i skaftet. Detta gör att bollen ligger ca 5 % längre tid i senbädden och sedan skjuts iväg. För att lyckas med detta innehåller ramarna grafitrör som rör sig parallellt istället för grafitplattor som racketar generellt är uppbyggda av. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av högsta kvalitet. Racketen kan levereras osträngad alternativt strängad med Yonex BG 80.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Even
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.