Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 6FL Pink

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Arc Saber 6FL Pink

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Lättspelad racket som är populär bland kvinnliga spelare.

Arc Saber 6FL är en spännande racketmodell som också är mycket lättmanövrerad och lättspelad. Dess specifikation och design lockar framförallt många damer och flickor. Badmintonracketen har en mjuk flex vilket gör att du kan få fart och längd i slagen även utan en snabb svinghastighet. Den relativt låga vikten i kombination med en jämn balans ger också en fin spelkänsla. Denna badmintonracket är också den första från Yonex med s.k. Tapered DUAL WHIP-BACK SHAFT som ger en mjukare flexibilitet som gör att bollen ligger längre i racketen och ger en ännu snabbare bollhastighet ut från racketen än andra Arc Saberracketar. Racketen levereras strängad och klar. Denna racket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G4 (standard)
Strängad:
Ja

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.