Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 7 Pro 2023

Yonex Arc Saber 7 Pro

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 195 kr1 849 kr
Välj strängning
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Uppdatering av storsäljaren Arc Saber 7!

Yonex Arc Saber är en av de mest populära tävlingsracketarna från Yonex och en av våra mest sålda tävlingsracketar totalt sett hos oss på racketspecialisten. Yonex Arc Saber 7 Pro är ett av de absolut bästa valen för kräsna motionärer med de allra högsta kraven på sitt badmintonracket. Självklart också ett bra val för tävlingsspelare som vill ha ett badmintonracket med egenskaper som är väldigt allround. Här finner du en badmintonracket i otroligt populära Arc Saber-serien som har en specifikation för en bred målgrupp spelare. Med sin jämna balans och medium flexibilitet får spelaren ett racket som är väldigt allround, en väldigt bra kombination utav fart och kontroll. Isometric är en teknologi som Yonex använder sig utav i de allra flesta ramarna. Det ska ge en större sweespot med upp till 7% än ramar med "vanlig" form. Man har utrustat badmintonracket med teknologierna Solid Feel Core och T-Anchor. De reducerar oönskade vibrationer och ökar stabilitet för att få tillgång till maximal kraft och precision. Skaftets konstruktion är uppbyggd med två olika teknologier, "High Modulus Graphite" samt "Ultra PE Fiber". High Modulus Graphite är ett slitstarkt grafitmaterial som ger en mycket stark och styv känsla i ramen. Ultra PE Fiber bidrar till en rikitigt bra vibrationsdämpande känsla i ramen tack vare sina lätta ultra polyethylene-fibrer. Pocketing Booster är en teknologi i ramen som förbättrar kraftöverföringen samt flexen. Tillsammans skapar dessa teknologier en slitstarkt och flexibel ram för maximal känsla och kraft. Super Slim Shaft är teknologin Yonex har utrustat detta badmintonracket med, där skaftet är tunnare, vilket i sin tur resulterar i att luftmotståndet minskar. Energy Boost Cap+ är en teknik i skaftet som ska öka stabiliteten för att förbättra precisionen samt bollkänslan. Yonex Arc-serie är en serie badmintonracketar med Even Balance som generellt är lättspelade och erbjuder en mycket fin access till fart. Arc som betyder pilbåge syftar till att racketen flexar även i huvudet och inte bara i skaftet. Detta gör att bollen ligger ca 5 % längre tid i senbädden och sedan skjuts iväg. För att lyckas med detta innehåller ramarna grafitrör som rör sig parallellt istället för grafitplattor som racketar generellt är uppbyggda av. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av högsta kvalitet.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Yonex Arc Saber 7 Pro
Tillfälligt slut
R22ARC7PYX-GY
Butikslager Solna
Yonex Arc Saber 7 Pro
Tillfälligt slut
R22ARC7PYX-GY

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.