Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 7 Tour 2023
Vårrea
-11%

Yonex Arc Saber 7 Tour

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr1 499 kr
Välj strängning
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Prisvärt badmintonracket med fina allround-egenskaper från Yonex.

Yonex Arc Saber-serien är en av de mest populära tävlingsracketarna från Yonex och en av våra mest sålda tävlingsracketar totalt sett hos oss på Racketspecialisten. Arc Saber 7 Tour är lite mer förlåtande jämfört med storebror Arc Saber 7 Pro för att passa för att nå en bredare målgrupp. Här finner du en badmintonracket i otroligt populära Arc Saber-serien som har en specifikation för en bred målgrupp spelare. Med sin jämna balans och medium flexibilitet får spelaren ett racket som är väldigt allround, en väldigt bra kombination utav fart och kontroll. Isometric är en teknologi som Yonex använder sig utav i de allra flesta ramarna. Det ska ge en större sweespot med upp till 7% än ramar med "vanlig" form. Skaftets konstruktion är uppbyggt utav tre olika teknologier som ska ge spelaren de bästa förutsättningarna på banan. High Modulus Graphite är ett slitstarkt grafitmaterial som ger en mycket stark och styv känsla i ramen."Pocketing Booster" är en teknologi i ramen som förbättrar kraftöverföringen samt flexen, vilket medför maximal känsla i spelet. Rexis Shaft är en teknologi i ramen som är utvecklat med Yonex originella gjutteknik som förbättrar träffkänslan och prestandan i spelet. Tillsammans skapar dessa teknologier en slitstark och flexibel ram för att ge spelaren maximal känsla och kraft i sitt spel. Enhanced Arc Saber Frame är en teknik där man anpassar flexibiliteten i ramen och ger den olika styvheter i olika delar av ramen. I ovansidan samt botten av rackethuvudet är ramen mycket styv, medan den på sidorna är flexibel. Detta medför att spelaren får access till mer fart i sitt spel, samtidigt som spelaren får en stabil och solid träffkänsla. Super Slim Shaft är teknologin Yonex har utrustat detta badmintonracket med, där skaftet är tunnare, vilket i sin tur resulterar i att luftmotståndet minskar. Energy Boost Cap+ är en teknik i skaftet som ska öka stabiliteten för att förbättra precisionen samt bollkänslan. Yonex Arc-Saber är en serie badmintonracketar med Even Balance som generellt är lättspelade och erbjuder en mycket fin access till fart. Arc som betyder pilbåge syftar till att racketen flexar även i huvudet och inte bara i skaftet. Detta gör att bollen ligger ca 5 % längre tid i senbädden och sedan skjuts iväg.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G5 (litet grepp)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Webblager
Yonex Arc Saber 7 Tour
Tillfälligt slut
R22ARC7TEX
Butikslager Solna
Yonex Arc Saber 7 Tour
Tillfälligt slut
R22ARC7TEX

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.