Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 71 Light Navy Blue

Yonex Arc Saber 71 Light Navy Blue

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Här finner du en badmintonracket i otroligt populära Arc Saber-serien som har en specifikation för en bred målgrupp spelare. En jämn balans åt det lite mer topptunga hållet samt ett mediumstyvt skaft borgar för en riktigt fin spelupplevelse både offensivt och defensivt. Vidare är racketen lite lättare vilket gör den lättmanövrerad och hjälper dig att få en snabbare sving. Vi ser målgruppen som motionärer som vill ha en riktigt bra racket. Arc-serien från Yonex är omättligt populär bland våra kunder och här finner du en badmintonracket med even balans i vanlig ordning på Arc Saber-modeller men också ett mediumstyvt skaft som passar många. Vi tror främst motionärer som söker en allroundracket av hög kvalité kommer gilla denna läckra badmintonracket. Yonex Arc-serie är en serie badmintonracketar med Even Balance som generellt är lättspelade och erbjuder en mycket fin access till fart. Arc som betyder pilbåge syftar till att racketen flexar även i huvudet och inte bara i skaftet. Detta gör att bollen ligger ca 5 % längre tid i senbädden och sedan skjuts iväg. För att lyckas med detta innehåller ramarna grafitrör som rör sig parallellt istället för grafitplattor som racketar generellt är uppbyggda av. Denna badmintonracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en originalprodukt av högsta kvalitet.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
5U (75-79,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.