Hem Badminton Badmintonracket Yonex Arc Saber 9FL

Yonex Arc Saber 9FL

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Populär racket bland kräsna dam- och flickspelare!

Arc Saber 9FL är populär bland dam- och juniorspelare. Yonex Arc-serie är en serie badmintonracketar med Even Balance som generellt är lättspelade och erbjuder en mycket fin access till fart. Arc som betyder pilbåge syftar till att racketen flexar även i huvudet och inte bara i skaftet. Detta gör att bollen ligger ca 5 % längre tid i senbädden och sedan skjuts iväg. För att lyckas med detta innehåller ramarna grafitrör som rör sig parallellt istället för grafitplattor som racketar generellt är uppbyggda av. Detta är senaste upplagan av Arc Saber 9FL som är en av Yonex storsatsningar. Föregångaren till detta rack blev snabbt mycket populär. Målgruppen var och är främst duktiga dam- och flickspelare men många herrspelare har också valt att spela med denna modell. Denna nya modell har den s.k. Touchflex som skall ge mycket fin manövrerbarhet och en fin fart i en mycket lätt racket. Detta badmintonracket i Arc Saber-familjen är som sina syskon en modell byggd på den senaste teknologin. Den är dessutom modifierad för att passa damspelare extra bra. En ny sammansättning av kolfiber har skapats för att få fram en något tunnare ram med bibehållen styrka och vikt. Allt för att optimera fart- och kontrollegenskaperna. Arc Saber 9 är dessutom ett mycket snyggt racket med sköna färger.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.