Hem Badminton Badmintonracket Yonex Astrox 88 S

Yonex Astrox 88 S

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Astrox 88 S vänder sig speciellt till dubbelspelare där S står för Skill. Denna badmintonracket skall hjälpa spelaren vid nätet att få perfekt precision och kontroll, hela rackethuvudet flexar för att hålla bollen i senbädden längre än normalt. Denna badmintonracket är 5 mm längre än normalt för bibehållen kontroll men också lite hävstång för fart och längd i slagen när det behövs. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av högsta kvalitet.
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.