Hem Badminton Badmintonracket Yonex Duora 10 LT

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Duora 10 LT

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

En lättare variant av Duora 10 med en mjukare bollträff tack vare ny vibrationsdämpande teknologi.

Fantastisk design i en Duora 10 som har en lite mjukare känsla än vanliga Duora 10. Man har främst lyssnat på damspelare som tyckt att vanliga Duora 10 varit lite för tung och stum att spela med. Här finner du det allra senaste vad gäller racketteknologier och här finner duktiga spelare en i stort sett komplett racket. Hårda forehandsmashar och snabba backhands i en styv racket. Bör upplevas! Eller som LCW själv säger: “I feel like my arm is one with the racquet on both my forehand and backhand, so I can push faster at the net.” -- Lee Chong Wei Vi kan leverera denna racket som osträngad/ram eller strängad med Yonex BG-65, BG-80 eller tunna Yonex Aerosonic. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Even
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.