Hem Tennis Tennisracket Yonex Ezone 98 305G Limited Edition

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Ezone 98 305G Limited Edition

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Limited Editon i gulddesign

Efter Naomi Osakas vinster i både 2018 års US Open och 2019 års Australian Open blev hon den första japanska spelaren att ligga etta på rankingen. Detta racket i guld hyllar hennes resa och framgångar! Ezone 98 är vår mest sålda Yonexracket och också en racketmodell som blivit lovordad i rackettester världen över. Yonex har gjort ett gediget jobb med utvecklingen av denna nya Ezone 98 både gällande ny teknologi men även designen av racketen som vi på Racketspecialisten anser dom lyckats väldigt bra med. Den nya teknologin HYPER-MG förbättrar snapbackhastigheten för bättre fart i slaget även då spelaren inte träffar mitt i sweetspot. Yonex har utvecklat Teknologin Isometric System ytterligare vilket utökar racketens sweetspot och gör att responsen blir ungefär densamma oavsett om du träffar centralt i mitten av racketen eller om du träffar lite längre ut mot ramen. Quake Shut Gel Air är nu inbyggt i greppet och hjälper till att reducera vibrationer för maximal komfort och spelkänsla. Vi rekommenderar detta till motionärer samt tävlingsspelare som är ute efter ett allroundracket med komfortabel träffkänsla och en mycket solid racketram. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Solinco Hyper G alternativt Solinco Tour Bite/Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine.
Längd:
685 mm
Flexibilitet:
62 RA
Balans:
315 mm
Vikt:
305 g
Ramprofil:
23/24/19 mm
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Helfodral ingår

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.