Hem Tennis Tennisracket Yonex Ezone 98 305G LTD White/Gold

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Ezone 98 305G LTD White/Gold

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Senaste Ezone som bl.a. används av Kyrgios på touren.

Limiterad färgsättning på senaste Ezone som är en klar utveckling mot föregångaren och har åter vissa likheter med Ezone DR som fanns för några generationer sedan och var mycket uppskattad. Detta är fortsatt en tennisracket som ger dig mycket power i spelet men här tycker vi på racketspecialisten.se att du får lite mer spelkänsla och stabilitet än tidigare över hela banan även om det inte är en kontrollinriktad tennisracket. Här har Yonex tryckt in nytt material, M40X, för att få stabilitet och bättre flex vid bollträff. Vidare har vi ny dämpning i handtaget för en skönare upplevelse. Yonex har också justerat senbädden så att du har ett tättare mönster mitt i sweetspot för mer kontroll och lite glesare ute i hörnen för mer förlåtande träff när du inte kommer helt rätt till bollen. Mer inspiration: https://ezone.yonex.com/ Rekommenderat pris från Yonex är 2800 kr.
Längd:
685 mm
Balans:
315 mm
Vikt:
305 g
Ramprofil:
23/24/19 mm
Träffyta:
98 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.