Hem Badminton Badmintonracket Yonex Nanoflare 700 Red

Yonex Nanoflare 700 Red

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Nanoflare, Yonex senaste serie badmintonracketar.

Nanoflare 700 är ett lättmanövrerat badmintonracket som vänder sig till defensiva spelare som kan generera fart själva. Den lite lättare vikten och topplätta balansen gör att spelaren har stora fördelar i sitt defensiva spel/nätspelet. Med en mediumflex tycker vi att detta badmintonracket passar en väldigt bred målgrupp spelare som söker ett badmintonracket med hög kvalitet. Detta badmintionracket har dem senaste teknologierna från Yonex: Torayca M40X Ny generations elastiskt och starkt kolfiber utvecklat av Toray Industries, Inc, Super HMG Extremt elastiskt material som bidrar till mycket fart i varje slag. Super Slim Frame En väldigt tunn ram som bidrar till bra svinghastighet samt härlig känsla. Aero Frame Bidrar till mindre luftmotstånd och en snabbare sving. Vi leverera denna racket både som osträngad/ram men kan även stränga upp det med BG65/BG80 eller den ultratunna senan Aerosonic. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head light
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.