Hem Badminton Badmintonracket Yonex Nanoray Glanz

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Nanoray Glanz

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Senaste versionen av racketen som vänder sig till duktiga spelare 35+.

Det unika med Nanoray Glanz är att Yonex här tagit fram en racket utvecklad för aktiva seniorspelare. Man har genom tester funnit att med åldern förändras spelet där man framförallt lyckats urskilja två viktiga faktorer, dels försämras accelerationen i svingen och därmed fart och längd på bollen och dels träffas generellt bollen lite längre ner och på sidorna av senbädden. Yonex har därför utvecklat denna ram med fokus på vridstyvhet, träffyta och sweetspot. Badmintonracketen har Yonex nya material Rexil Fibre som ger fin dämpning, fin ”repulsion” och som också gör att man kan fördela vikten på ett annat sätt. Man har därför kunnat tillverka en topptung ram som har ett tunt skaft som ger ett bättre vridmoment samt ett lite bredare rackethuvud för att ge maximal ”repulsion”. Detta är lite tvärt emot andra toppracketar från Yonex som har motsatt fördelning i ramen. Man har vidare förstorat sweetspoten med hjälp av ett nytt ramband/bumper som gör att de vertikala senorna går så rakt som det bara är möjligt och därmed ger en behagligare träff i sidorna. Vidare har man gjort ramen 5 mm bredare. Vi kan leverera denna racket både som osträngad/ram och som färdigsträngad med Yonex BG-65, BG-65 Ti, BG-80 eller nya supertunna Yonex Aerosonic. Badmintonracketen levereras också med exklusivt heltäckande Glanz-termofodral. Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av högsta kvalitet.
Flexibilitet:
Flexible
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head light
Racketfodral:
Helfodral ingår

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.