Hem Badminton Skor Yonex SHB 65 Z 2 Men White

Yonex SHB 65 Z 2 Men White

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Uppdaterade storsäljare. OS-medaljören Viktor Axelsens och storstjärnan Kento Momotas skoval.

Uppdaterade SHB 65 med ny Power Cushiondämpning för ännu bättre stötabsorbering, bättre passform och avsevärt bättre ventilation jämfört med föregångaren. En riktig toppsko! Här finner du Yonex uppdaterade dämpningssystem Power Cushion + i hela sulan och detta ger inte bara en mjuk landning. Den energi som genereras återfinns när du skjuter ifrån till nästa slag. I denna uppföljare finner du alltså en badmintonsko med en förbättrad passform och bättre stabilitet vid landning. Detta ger en badmintonsko för snabba rörelser i kombination med fin komfort. Denna badmintonsko passar alla typer av spelare på både motions- och tävlingssidan.
Herr/Dam/Junior:
Herr

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.