Hem Tennis Tennisracket Yonex VCore 100L 280g 2021

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex VCore 100L 280g 2021

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 795 kr
Välj greppstorlek
Välj strängning
Fodral
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Detta är en något lättare variant jämfört med Vcore 100. Sjätte generationen VCore erbjuder massor med spinn och fart för baslinjespelare där det är den mest spinnvänliga tennisracketen i Yonex historia. Bland nyheterna märks materialet 2G-Namd Flex Force som är en unik grafit som är mer flexibel vid vid bollträff. Det ger en snabb flex/snapback och ger access till en kontrollerad spinn/fart. Vidare har denna tennisracket med en ny ramband som också är designad för snabb repulsion för senorna för att ytterligare effektivisera 2G-Namds egenskaper. Yonex har utvecklat Teknologin Isometric System ytterligare vilket utökar racketens sweetspot och gör att responsen blir ungefär densamma oavsett om du träffar centralt i mitten av racketen eller om du träffar lite längre ut mot ramen. Bl.a stjärnskottet Denis Shapovalov spelar med VCore. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad från oss där vi rekommenderar med Solinco Tour Bite Soft som har blivit utsedd till bästa polyestersena på marknaden av den ansedda tyska tennistidningen Tennis Magazine. Rekommenderat pris från Yonex 2800 kr.
Vikt:
280 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Webblager
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
tr21vcore1-2-4-1-4
Butikslager Solna
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
tr21vcore1-2-4-1-4

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.