Hem Tennis Tennisracket Yonex Vcore Pro 100 300g 2022

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Yonex Vcore Pro 100 300g 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

2022 års modell av Vcore pro 100 300g!

Uppdaterade VCore pro 100 från Yonex med riktigt snygg design Vcore Pro 100 är mycket fint tennisracket som vänder sig till spelaren som gillar att styra spelet själv med bra kraft i slagen men utan att tappa för mycket kontroll. Detta tennisracket är fullproppat med teknologier för att förbättra ditt spel: FLEXCON SYSTEM- Lite längre rackethalls sammansatt av Flex Force och Flex Fuse-grafit för maximal kontroll och precision. 2G-NAMD FLEX FORCE- Gör att racket snabbt kan böjas och snäppa tillbaka. Detta gör det enklare att få skruv på bollen, samt ökar accelerationen i slagen. FLEX FUSE- Är ett stötdämpande material inbyggt i rackethalsen. Det bidrar till mer flex i racket och mjukare känsla vid bollträff. VIBRATION DAMPENING MESH- Är ett strechigt nätmaterial som lindas i greppet för att filtrera bort onödiga vibrationer. Detta förbättrar din känsla i bollberöring och precision. ISOMETRIC™ Shape - Speciell form som Yonex använder i sina rack. Skapar 7% större sweetspot än den vanliga runda formen. Racketen levereras osträngad men kan även levereras strängad med Babolat RPM blast, Solinco Tour Bite alternativt Solinco Tour Bite Soft.
Längd:
386 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.