Hem Badminton Badmintonracket Yonex Voltric 50 E-Tune

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Yonex Voltric 50 E-Tune

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Helt enkelt en kanonracket från Yonex.

Här har vi en mycket spännande badmintonracket som vi tror mycket på. Den har en specifikation och en inriktning som oftast betydligt dyrare Yonexracketar har. Här finns stora likheter i känsla och balans med tex Voltric Z-Force och Voltric 80 E-Tune men till ett bättre pris. Badmintonracketen är något framtung och har en mycket solid och skarp känsla. Den kräver att du har spelat en del badminton men vi tycker den är lite mjukare än en "vanlig" stiff Yonexracket. Målgruppen är offensiva motionärer på alla nivåer samt nyblivna tävlingsspelare som söker den mix av Power och manövrerbarhet som Voltricracketar oftast erbjuder. Badmintonracketen har också Yonex revolutionerande E-Tunesystem som gör att kan förändra racketens egenskaper genom att sätta dit de extravikter som följer med racketen. Detta kan göras först när du strängar om racketen är värt att tillägga. Yonex Voltric-serien är generellt en serie topptunga badmintonracketar som ofta har ett smalare skaft och som ofta kräver lite mer av spelaren. Dessa racketar flexar dels i skaftet och dels i huvudet. Vi levererar racketen strängad och klar utan extravikterna och vi tycker detta är en badmintonracket som bör testas! Denna racket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.