Hem Badminton Badmintonracket Yonex Voltric 7 White

Yonex Voltric 7 White

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny modell av en riktig storsäljare.

Fräsch design och fina teknologier för en ytterst mångsidig badmintonracket. Voltric 7 är ett badmintonracket som passar de flesta spelarna som vill ha en lagom flex och en ganska lätt racket, oavsett spelstyrka. Både herr-, dam- och juniorspelare som söker en något framtung racket med en i övrigt relativt komplett specifikation för en mångsidig badmintonracket hittar här en racket med fin kombination av fart, kontroll och spelkänsla. Yonex Voltric-serien är en serie topptunga racketar som ofta har ett smalare skaft och som ofta kräver lite mer av spelaren. Samtidigt erbjuder dessa racketar en enormt fin kombination av spelkänsla, kontroll och fart. Dessa racketar flexar dels i skaftet och dels i huvudet. Skillnaden mot Arcserien vad gäller detta är att denna serie flexar klockan 6 på rackethuvudet istället för Arcserien som flexar ”inåt” klockan 3 och 9. Denna badmintonracketen har den nya teknologin Tri-Voltage System som förenklat gör det möjligt att för första gången kombinera ytterligheter som exceptionell fart och underbar spelkänsla /manövrerbarhet. Denna racket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för din trygghet. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av hög kvalitet!
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.