Hem Badminton Badmintonracket Yonex Voltric 70 E-Tune

Yonex Voltric 70 E-Tune

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Levereras nysträngad med BG 80!

Yonex Voltric 70 E-Tune erbjuder ett revolutionerande ”tuningsystem” där du med hjälp av viktinlägg kan redigera racketens spelegenskaper i en rad olika steg. Detta Japantillverkade toppracket erbjuder kvalitét i absolut toppklass. Badmintonracketen har Tri-Voltageteknologin där man lagt tyngdpunkten vid t-stycket (där skaftet går över i rackethuvud) samt i de två övre hörnen av rackethuvudet. Detta ger en viktfördelning som tar egenskaper som manövrerbarhet, styrka i ramen och viktfördelning till en ny nivå. Vill man sedan ytterligare modifiera racketens egenskaper och vikt finns som sagt ett tuningsystem där du kan ändra racketens egenskaper för att passa din spelstil. Voltric 70 har numera det mycket starka materialet Nanometric blandat i ramen vilket gjort att man kunna arbeta med viktfördelning på ett annat sätt än tidigare för att maximera egenskaper som efterfrågas i dagens badmintonspel, som snabbt spel på mittplan samt maximal fart för riktigt hårda smashar. Föregångaren Voltric 70 var en racket som passade en bred målgrupp men med nya teknologier och även hjälp av detta nya system med lösa vikter finner ännu fler spelare på både herr- dam och juniorsidan sin nya favorit i denna badmintonracket. Bör upplevas! Med racketen följer de orangea vikterna i nylon som ger lite mer kontroll och spelkänsla samt lite extra fart. Vill man ha rejält med fart finns också lila vikter att köpa till som är gjorda i nylon och tungsten, dessa finns under rekommenderade tillbehör nedan samt under övrigt. Har man både orangea och lila vikter kan man göra totalt 7 olika konfigurationer på sin racket! Denna Japantillverkade toppracket har DK-märkning vilket garanterar att den är från den svenska generalagenten för Yonex. Yonex har haft problem med kopior av racketar och här är du garanterad en orginalprodukt av högsta kvalitet.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
4U (80-84,9 g)
Balans:
Head heavy
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.