Hem Badminton Badmintonracket Yonex Voltric Lin Dan Force Black Edition 2017-2018

Yonex Voltric Lin Dan Force Black Edition

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Här finner duktiga och hårtslående spelare den spelkänsla och kontroll som krävs på högsta nivå och det också i en otroligt läcker badminonracket. Badmintonracketen har Yonex tunnaste ram och mer aerodynamisk än någonsin från Yonex vilket ger fin access till fart i en snabb sving. Detta Japantillverkade toppracket erbjuder som sagt kvalitét i absolut toppklass för duktiga spelare som kan hantera en styv racket. Badmintonracketen har Tri-Voltageteknologin där man lagt tyngdpunkten vid t-stycket (där skaftet går över i rackethuvud) samt i de två övre hörnen av rackethuvudet. Detta ger en viktfördelning som tar egenskaper som manövrerbarhet, styrka i ramen och viktfördelning till en ny nivå. Vi kan leverera denna badmintonracket både som ram och strängad med Yonex BG 80. Yonex har problem med kopior av deras populära badmintonracketar. Denna kvalitetsprodukt från Yonex har s.k. DK-märkning i ramen för din trygghet. Denna märkning säkerställer att racketen är levererad av Yonex svenska generalagent och därmed 100 % äkta vara.
Flexibilitet:
Stiff
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Head heavy
Greppstorlek:
G4 (standard)
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande

 

Vi är en auktoriserad återförsäljare av Yonex vilket är en
garant för att samtliga våra produkter är i original.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.