Hem Kläder Underdelar Adidas Melbourne Shorts 7'' White

Adidas Melbourne Shorts 7'' White

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
695 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Spela för världshaven.

De här tennisshortsen är tillverkade med Parley Ocean Plastic och ingår i en kollektion som belyser klimatförändringarnas konsekvenser. De bärs av Adidasspelare i den största tennisturneringen på södra halvklotet, är gjorda i ett stretchigt material och har en ergonomisk skärning som hjälper dig att dominera på planen. Fuktabsorberande AEROREADY ger en skön känsla fram till matchboll. Dessa tennis/padelshorts är gjort av garn som innehåller 50 procent Parley Ocean Plastic – återskapat plastavfall insamlat från avlägsna öar, stränder, kustområden och strandlinjer innan det når havet. Plagget innehåller minst 40 procent återvunnet material. - Normal passform - Elastisk midja med dragsko - Twill i 100 % återvunnen polyester - Stretchigt och ventilerande material - Fuktabsorberande AEROREADY - Framfickor designade för tennisbollar/padelbollar
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Vit
Längd:
Kort
Funktionsmaterial:
Ja
Fickor:
Ja
Innerbyxa:
Nej
Webblager
S
Tillfälligt slut
h67147-s
M
Tillfälligt slut
h67147-m
L
Tillfälligt slut
h67147-l
XL
Tillfälligt slut
h67147-xl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
h67147-s
M
Tillfälligt slut
h67147-m
L
Tillfälligt slut
h67147-l
XL
Tillfälligt slut
h67147-xl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.