Hur du returnerar en vara

 

Jag vill lämna tillbaka varan och ha pengarna tillbaka

Kontakta oss för att få en returfraktsedel, undantaget Airmee (läs nedan). Denna kostar 45 kr och dras av det belopp som återbetalas till dig. Vi tar endast emot returer som skickats med vår returfraktsedel.

Retur via Airmee görs direkt genom Airmee. Använd dig av länken i sms:et du fått i leveransbekräftelsen du fick. Retur genom Airmee kostar 45 kr.

Glöm inte att ange ordernummer, kontaktuppgifter samt att du vill åberopa öppet köp. Vi tillämpar 60 dagars öppet köp. Närmar sig förfallodatum på din faktura kan du enkelt logga in på ditt Svea konto för att skjuta upp förfallodatumet.

Tänk på att skicka i ett skyddande emballage så att inte varan och orginalförpackningen skadas. En skokartong måste exempelvis ha ett yttre emballage för att inte förstöras under transporten. Observera att du ej får returnera varor i ett emballage som har större volym än det emballage du mottog varan i. Vi debiterar kund eventuella extra fraktkostnader som ett större emballage kan medföra. Vi kan ej erbjuda returfraktsedel för skrymmande varor, ex. bordtennisbord, bollmaskiner och strängningsmaskiner.

 

Jag vill byta till en annan vara

Vi tillämpar endast öppet köp. Om du vill ha en annan produkt lägger du en ny order. Den gamla returnerar du till oss enligt ovan.

 

Läs mer om ångerrätt här.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.