Proffsens val 2024

Vi har listat några av tennisspelarnas favoriter!

Tennis är en fängslande racketsport där snabbhet och precision förenas. Med intensiva dueller möts världsstjärnorna i toppen och gör upp om titlarna i de prestigefyllda Grand Slam-turneringarna där varje slag blir avgörande.

Vill du också spela tennis som proffsen ifrån touren? Med rabattkoden PROTENNISRS får du just nu 15% rabatt på ordinarie priser i kassan när du handlar produkter från tennisproffsens utvalda favoriter! Passa på att fynd bland kläder, skor eller rack och skin som en tennisstjärna på banan nu i vår!

Novak Djokovic 

Novak Djokovic är den serbiska tennisikonen som totalt dominerat den internationella tennisscenen med sina imponerade färdigheter. Han har vunnit otaliga Grand Slam-titlar och betraktas som en av de största tennisspelarna genom tiderna. Djokovic använder sig av Head Speed PRO Limited Edition Black 2023-tennisracket. Med sin oslagbara mentalitet och tekniska skicklighet fortsätter Djokovic att utmana sina motståndare i världstoppen med sitt strategiska spel.

Aryna Sabalenka

Tennisspelaren Aryna Sabalenka från Vitryssland utmärker sig med sin kraftfulla och aggressiva spelstil. Rankad som en av världens bästa, har Sabalenka blivit en fruktad motståndare på touren och med hennes tennisracket Wilson Blade 98 18x20 V8 visar hon precision och kraft i varje slag. Sabalenka är en dynamisk kraft inom kvinnlig tennis som erövrat WTA-scenen med sitt professionella spel och sina flerfaldiga titlar.

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz är den unga tennistalangen från Spanien som snabbt har etablerat sig som en stigande stjärna ibland tenniseliten. Med sin kraftfulla spelstil och sina imponerande prestationer har han på kort tid fångat tennisvärldens uppmärksamhet och visat att han är en toppspelare att räkna med. Alcaraz använder Babolat Pure Aero 98 Carlos Alcaraz 2023 racket. Det är inte bara hans rack som är från Babolat, han syns även med väskan Babolat RH x12 Pure Aero 2023 vid sin sida på touren. Med en imponerande framtid framför sig fortsätter han att vara en av de mest spännande spelarna att följa i den internationella tennisarenan.

Elena Rybakina

Elena Rybakina är den lovande tennisspelaren från Kazakstan som briljerar på tennisbanan. Med sitt Yonex VCore 100 300g racket levererar hon imponerande slag och spännande motstånd. Med en kombination av kraft och precision har hon etablerat sig som en respekterad spelare på WTA-touren och fortsätter att imponera med sina imponerande färdigheter och spelstil, vilket lovar en lysande framtid i tennisvärlden

Daniil Medvedev

Daniil Medvedev är den ryska tennisstjärnan som har tagit hela tennisvärlden med storm med sitt kraftfulla spel på banan. Med sitt Tecnifibre T-Fight 305 Isoflex 2023 racket kombinerar han precision och kraft för att dominera och utmana toppspelare på den globala scenen. En spelare som bjuder på en show av talang och passion varje poäng.

Jessica Pegula 

Jessica Pegula är den energifyllda amerikanska tennisstjärnan som tar banan och sina motståndare med storm i tennisvärlden. Med ett Yonex Ezone 98 305g racket kombinerar hon precision och explosiva slag, vilket gör varje match till en imponerande show. Med en ständigt växande lista av framgångar är den amerikanska spelaren Jessica Pegula, en spännande kraft att räkna med på WTA-touren

Jannik Sinner

Jannik Sinner är den framstående tennisspelaren från Italien som trots sin unga ålder framgångsrikt har navigerat sig genom sin professionella karriär bland tenniseliten i världen. Med sina flertal imponerande segrar och sin ungdomliga energi visar han upp färdighet och dedikation som förtjänar en respekterad plats bland sportens toppskikt. Han utmärker sig med ett Head Speed MP Limited Edition Black 2023, vilket ger honom förfinat sitt spel med precision och kraft.

Maria Sakkari

Maria Sakkari är en dynamisk tennisspelare från Grekland. Hennes imponerande spelstil kännetecknas av en osviklig energi och skicklighet där kraft och precision smälter samman. Sakkari använder sig av Wilson Ultra 100 V4.0 2023 racket som stärker henne på banan så att hon kan fortsätta att utmana och inspirera på den internationella tennisarenan.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas är den framstående grekiska tennisspelaren som har erövrat den internationell scen med flera ATP-titlar och en Grand Slam-final trots sin unga ålder. Han spelar med racket Wilson Blade 98 18x20 V8 som ger honom imponerande kraft och precision på banan, vilket förstärker och bidrar till hans eleganta spel. Tsitsipas, en av tennisens mest framstående unga talanger som fortsätter att dominera och överraska med sin dedikation till sporten. En spännande talang att följa i framtiden.

Ons Jabeur

Ons Jabeur är tennisspelaren från Tunisien som uppmärksammats inom tennisvärlden med sitt snabba och mångsidiga spel. Samtidigt som hon revolutionerat och brutit ny mark som den första arabiska kvinnan att nå kvartsfinalen i en Grand Slam. Med flera WTA-titlar och en imponerande ranking har hennes framgångar satt henne i rampljuset, där hon visar upp sina konstanta anfall och oförutsägbara slag. Jabeurs använder ett Wilson Pro Staff 97 V14 tennisrack, ett rack som kombinerar precision med kraft för att skapa en omisskännlig spelstil.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.