NOT JUST ANOTHER PADEL BRAND

 

CABRA PRO LINE

I Pro Line från Cabra kommer fyra padelracketar som vi på Racketspecialisten tycker är riktigt snygga och trevliga att spela med. Välj mellan Pro Master, Pro Master W, Pro Ghost och Pro Predator. 

Alla fyra modellerna har flera olika teknologier för att underlätt ditt spel på padelbanan. Pro Master tillverkas i 3K Silver, med Intellicore, Raw Grip och Frost Grip. Skillnad mot Pro Master W som kommer med en slagyta som 3K, Intellicore, Raw Grip, Frost Grip och en lättare vikt än Pro Master. Pro Ghost kommer med 3K Silver, Intellicore och Raw Grip. Pro Predator kommer med 3K, Intellicore och Frost Grip.

CABRA PRESTIGE LINE

Prestige Line är en spännande serie med padelracketar som passar en bred målgrupp och kommer i fyra olika modeller. Välj mellan Prestige Energy, Prestige Spark Air, Prestige Spider eller Prestige Addict.

För att lära dig mer om padelracketarna kan du läsa mer på specifika produkten eller se recensions-videon för Prestige och Active.

CABRA ACTIVE LINE

Perfekta serien med padelracketar för nybörjare och motionärer som söker ett förlåtande och bra padelracket. Dessa modeller kommer i en snygg design och hjälper dig att utvecklas i din padel.

Välj mellan Active Genesis, Active Epic, Active Grace W och Active Explorer.

CABRA PREMIUM LINE

Cabra Premium Virtuoso är ett high end padelracket. Racketens ytskickt i Kelvar ger en stark men ändå elastisk yta i härlig grön färg. Utöver det har Virtuoso Cabras Intellicore vilket är en s.k. multilayerkärna. Ytan har Cabras Frost Grip vilket innbär struktur på träffytan vilketsom lite mer bett i bollträffen.

Cabra Premium Wizard är tillverkat i kolfibermaterial med 12K. Det är en hård yta som ger rejält med kraft när du vill spela aggressivt. Tillsammans med en ram i rund form och en kärna av s.k. multilayertyp tycker vi det ger en fantastiskt fin specifikation. Racket har också Intellicore samt båda av Cabras olika strukturer Raw Grip och Frost Grip.

Padelväskor

Padeltillbehör

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.