Om oss

En kort och spontan beskriving av Racketspecialisten är att vi som arbetar här lever för racketsport. Det genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi är idag ett team på ca 25 medarbetare och har tillsammans många års erfarenhet av racketsport, både som utövare både på tävlings- och motionsnivå. Oavsett spelnivå har vi den stora passionen för racketsport som gemensam nämnare.

Racketspecialisten.se drivs av Racketspecialisten Norden AB och vi har sedan 2007 levererat varor till över 200 000 kunder i Sverige, våra nordiska grannländer samt Frankrike, Tyskland, Österrike och Nederländerna. Sedan 2022 är vi en del av LeDap, en av de ledande padelaktörerna på marknaden med över 1000 padelbanor runt i Europa.

Vi på Racketspecialisten erbjuder dig ett stort urval från alla ledande varumärken inom racketsport och det till mycket konkurrenskraftiga priser. Hos oss hittar allt du behöver för att utöva just din racketsport och vi arbetar hårt på att erbjuda en informativ och smidig plattform för dig att handla på.

Vi erbjuder dig som kund snabba leveranser från vårt eget lager i Sverige och erbjuder flexibla betal- och fraktalternativ som passar just dig.

Välkommen till oss på Racketspecialisten – Nordens största racketbutik!

Nordiskt huvudkontor:
Racketspecialisten Norden AB
Org.nr: 556812-0538
Birger Dahlerus Väg 12
176 69 Kallhäll

Butik i Solna:
Uppfartsvägen 10
169 38 Solna

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.