Bäst i test 2023

Vi har flertalet squashracket-modeller i vårt sortiment och vi har efter noggrannt analyserande
kommit fram till våra absoluta favoriter. Testvinnarna har ingen rangordning utan delar på priset
som bäst i test. Testet är inte genomfört vid ett enskilt tillfälle utan bygger på många olika
testtillfällen samt flera olika spelare och spelarnivåer.

Testvinnare - Squshracket för nybörjare och motionärer

Head Cyber Edge

Cyber Edge är ett av våra mest prisvärda alternativ. Detta squashracket är perfekt för dig som är ny inom sporten och vill komma igång. Med den tunga vikten och head-light balansen erbjuder detta racket fantastisk kontroll.

Tecnifibre Cross Power

Utvecklad för både den aktiva squashspelaren liksom hobbyspelaren som letar efter en kraftfull squashracket. Monoshaft och 100% grafitkonstruktion för lätthet, lyhördhet och hållbarhet. Träffytan är 500 kvadratcentimeter och strängningsmönstret är 14x18. Detta maximerar kraft likväl förlåtelse när man missar sweetspot.

Wilson Blade 500 Squash 2023

Här får du en allroundracket med alla de ingredienser som nybörjare och motionärer ofta frågar efter. En mycket lättspelad squashracket med rejäl access till fart samtidigt som du också får en fin känsla i varje slag. Rackethuvudet är relativt stort och den huvudlätta balansen gör att racketen känns lättmanövrerad över hela banan.

Testvinnare - Tennisracket för tävlingsspelare och avancerad motionär
 

Tecnifibre Carboflex 125 X-Top 2023

Detta är en n av våra mest sålda toppracketmodeller i det senaste utförandet. Fungerar lika fint för motionären som för världsspelarna. Denna squashracket används av spelaren Mohamed El Shorbagy och erbjuder spelare med fin touch en otrolig spelkänsla. Vi på racketspecialisten tycker att denna squashracket passar duktiga motionärer och tävlingsspelare som endast nöjer sig med det bästa.

Dunlop Sonic Core Evolution 130 2023

Evolution är en av våra mest sålda toppracketar inom squash och när denna modell kommer i nytt utförande är det såklart en av de största nyheterna. Ramen i denna squashracket är en s.k. hybrid mellan ett droppformat huvud som t.ex. Hyperfibre+ Revelation har och ett ”stängt” som övriga toppmodeller från Dunlop. Racketen ger därför en rå fart samtidigt som den erbjuder manövrerbarhet, spelkänsla och kontroll.

 

Prince TeXtreme Pro Beast 750

Prince Pro Beast 750 är ett avancerad squash-racket designad för att ge dig den ultimata kontrollen och kraften du behöver på banan. Denna racket är en del av Prince's Pro Beast-serie, som är kända för att vara några av de mest populära racketarna bland toppspelare i världen.

EYE X.Lite 110 Barrington Signature

Detta är ett mycket lätt squashracket för dig med höga krav. Det består av en läcker design från Eye squash. Här finner du en lättmanövrerad squashracket av högsta kvalitet och som är mycket smidig över hela banan. Används bl.a av legenden Jonah Barrington - tidigare världsetta med 79 titlar i bagaget. Racketen levereras strängad och klar för spel.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.