Bäst i test 2024

Vi har flertalet squashracket-modeller i vårt sortiment och vi har efter noggrannt analyserande kommit fram till våra absoluta favoriter utav alla våra squashracketar. Testvinnarna har ingen rangordning utan delar alla på priset som bäst i test 2024. Testet är baserat på flera olika testtillfällen och utfört ett antal olika spelare och spelarnivåer

Testvinnare - för nybörjare och motionärer

Tecnifibre Cross Speed

Cross Speed erbjuder en bra kompromiss mellan kraft och hållbarhet. Utvecklad för dig som spelar squash då och då på fritiden och söker en "allround lättspelad" squashracket.

Dunlop Sonic Core Revelation Pro Lite

Med detta squashracket får spelaren ett racket med mycket fin stabilitet och komfort vilket gör det möjligt att ha full kontroll på spelet över hela banan. Detta squashracket passar motionären eller spelaren som söker ett lättmanövrerat racket med relativt stor sweetspot för att få tillgång till fart i slagen.

Head Cyber Pro

Cyber Pro är ett squashracket som är designad för motionären som spelar den tillfälliga matchen från och till. Squashracket har en balanserad fördelning mellan kontroll och kraft, vilket ger spelaren möjlighet att ha kontroll över bollen samtidigt som de kan slå kraftfulla slag.

Testvinnare - tävlingsspelare och avancerad motionär

Tecnifibre Slash 120 2024

Slash 120 passar dig som eftersträvar kvalitét, lätthet och fantastiskt elegant design. Ett racket som passar bra för lite mer avancerade spelare som har spelvana och en fin bollträff. Med denna nya modell bryter Slash-serien mönstret för traditionella squashracket genom att använda "öppen kärna"-ergonomi, en ny konstruktion som maximerar kraften och har en exceptionell design.

Tecnifibre Carboflex 125 X-Top 2023

Carboflex 125 X-Top från Tecnifibre - utvecklad tillsammans med toppspelaren Mohamed El Shorbagy. En av våra mest sålda toppracketmodeller i det senaste utförandet. Fungerar lika fint för avancerade motionären som för världsspelarna.

Head Speed 120 2023

Perfekt för den offensiva spelaren i främre delen av banan som söker mer känsla, har Speed 120 uppgraderats med Auxetic-konstruktion för en sensationell känsla. Squashracketen är testad och godkänd av Saurav Ghosal och Olivia Fiechter och har utvecklats med några av HEAD:s mest avancerade teknologier.

Tecnifibre Slash 125 2024

Slash 125 är ett toppmodernt squashracket som uppfyller höga krav. Perfekt för avancerade spelare med sin lätta konstruktion och eleganta design. Med "öppen kärna"-ergonomi bryter det mönstret för traditionella rack, vilket ger maximal kraft och enastående prestanda.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.