Tennisracket med fart - Bästsäljare 2023

I tennis talas det mycket om två olika rackettyper. Det är fartracketar och kontrollracketar. Det är inte alltid lätt att förstå skillnaden mellan dessa när man ska välja sitt tennisracket, men namnet avslöjar ändå mycket. Fartracketar har generellt en större träffyta och lite tjockare ram för att ge så mycket stabilitet och explosivitet i spelet som möjligt. Detta skapar då ett tennisracket där du som spelare lättare kan få tillgång till just fart.

För att underlätta för dig i ditt nästa racketval har vi på denna sida listat våra bästsäljare under kategorin fartracketar för 2023.

Lycka till på banan!

Babolat Pure Drive

Babolat startade sin rackettillverkning år 1994, och Pure drive serien har sedan dess varit deras mest sålda racket världen över. Detta har även avspeglats hos oss då det är ett av våra mest populära tennisracketar. Anledningen bakom denna framgång är främst att det passar en bred målgrupp. Här får ni fart och spinn i toppklass, utan att det blir för svårspelat.

Babolat Pure Aero 2023

Pure Aero är också en serie som blivit mycket populär från Babolat. Som många av oss säkert redan vet är detta även Nadals racketval. Detta tennisracket passar perfekt för den som önskar maximalt med spinn i sitt spel. Tack vare att senorna kan röra sig något mer i detta tennisracket, sätter det extra rörelse på bollen. I denna nya modell för 2023 kommer man dessutom få lite extra kontroll utan att förlora den fantastiska spinn och farten tidigare varianter har erbjudit.

Wilson Clash 100 v2 2022

Wilson Clash är ett mycket unikt tennisracket som blivit en storsäljare hos oss. Detta tennisracket har en speciellt hög flexibilitet tillsammans med en hög vridstyvhet som skapat en otrolig komfort i varja slag. Racket rekommenderas till en väldigt bred målgrupp. Allt från nybörjare till duktiga tävlingsspelare tror vi kommer trivas med detta tennisracket. Våra testspelare spelar med allt från kontrollracketar till fartracketar till vardags, men samtliga upplevde Clash 100 v2 som mycket trevligt att spela med. Den sköna träffen samt farten som tennisracket genererade var det som uppskattades mest.

Yonex Ezone 100 2022

Ezone är en av de tydligaste fart fartserierna vi har. Här får man riktigt fin explosivitet och stabilitet i sina slag. Det speciella med Yonex är deras Isometric Design som ger större sweetspot. Detta betyder att tennisracket blir mer förlåtande. Vi på racketspecialisten tycker att denna nya modell erbjuder förbättrad bollträff och en lite skönare känsla än tidigare. Rekommenderas till en bred målgrupp som söker ett kvalitativt racket med fokus på power.

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.