Hem Tennis Skor Asics Court FF 3 Men 2023

Asics Court FF 3 Men 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Court FF! Sko i toppkvalitet från Asics med mycket slitstark sula, snygg design och späckad med andra teknologier!

Court FF är designad för att hjälpa dig återhämta dig snabbare mellan varje steg. Mellansulan i FLYTEFOAM ger 76% bättre dämpning och väger 55% mindre än standardsulor, till följd av detta blir skon en mycket lätt och bekväm sko att använda länge. Skon har med MONO SOCK teknologin en mycket väl åtsittande passform kring hela foten och med GEL teknologin i såväl framdel som bakdel av skon får spelaren ett kraftfullt och perfekt avlastat avstamp i varje steg och riktningsförändring på banan. Till följd av den energiavlastning Court FF erbjuder kan spelaren förbruka större del av sin energi till en hårdare och mer kraftfull sving och därmed sätta mer press på sin motståndare. Med hjälp av dämpningen i GEL teknologin får spelaren tillgång till att snabbare förflytta sig sidledes och i andra riktningsförändringar likväl framåt som bakåt inom en kortare tidsram. Den mycket slitstarka yttersulan i AHARPLUS-gummi lämpar sig perfekt för padelspel och tennis på hardcourt. Med den långa livslängden kan du njuta av dina snygga Court FF länge! Med superb stabilitet och skons otroliga dynamik kombinerar Court FF verkligen det bästa av två världar. Vi på Racketspecialisten tycker att den här skon är av absolut toppklass gällande funktion komfort och hållbarhet. Teknologier FLYTEFOAM Mellansula som ger 76% bättre dämpning och väger 55% mindre än standardsulor. GEL Dämpar stegisättningen och förbättrar mobiliteten i användarens rörelsemönster med de snabba riktningsförändringarna. MONO SOCK Utformad för att ge skon en mycket nära passform och kontaktytan mellan fot och sko blir optimal kring hela foten. Forefoot GEL Förbättrad dämpning i framfoten som förebygger skador och ger ett mjukare nedslag i varje steg. AHARPLUS-Gummi Yttersulan är tillverkad av AHARPLUS-gummi vilket är ett otroligt slitstarkt material och lämpar sig perfekt för mondogräs (padel) och hardcourt tennis. TWISTRUSS För bättre förflyttning i sidled samt crossover steg. PGUARD Förstärkt material i häl och tå område för förlängd hållbarhet.
Underlag:
Allcourt
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Blå, Grå, Vit

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.