Hem Tennis Väskor Babolat Cross Pro Bag Black 2024

Babolat Cross Pro Bag Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 799 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Mångsidig sportväska från Babolat

Upptäck Cross Pro - den mångsidiga väskan som är designad för flera användningsområden. Denna racketväska passar perfekt för tennis, badminton eller fritidsaktiviteter och är konstruerad med slitstarka material och smarta lösningar för att möta dina behov. Mångsidig Design Cross Pro är framtagen för att användas i olika sammanhang och är idealisk för både racketidrott och fritid. Det är den ultimata allroundväskan för den aktiva individens behov. Robust Konstruktion Väskan är välbyggd med slitstarka material, vilket garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda även under tuffa förhållanden. Vattentät Yttre Utsidan av väskan är vattentät, vilket ger extra skydd för dina tillhörigheter även vid regniga väderförhållanden. Du kan vara säker på att ditt innehåll förblir torrt och skyddat oavsett vad vädret har att erbjuda. Optimal Organisering Med två stora huvudfack har du gott om plats för flera rack samt din övriga utrustning. Den ergonomiska designen med ett bekvämt bärsystem i ryggsäcksstil gör det enkelt och bekvämt att bära väskan även under längre perioder. Miljövänlig Interiör Insidan av väskan är tillverkad av 100% återvunnen polyester (PET) och ej färgad, vilket sparar på vatten vid tillverkningen. Det ljusa fodret gör det enkelt att hitta dina saker även i dunkla förhållanden. Smart Skofack Väskan har även ett separat skofack som är genomskinligt och vattentätt, vilket gör det möjligt för dig att hålla koll på dina skor samtidigt som de hålls borta från övriga fack för att undvika smuts och grus. Praktiska Sidofack Sidofacken är perfekta för att förvara dina accessoarer såsom grepplindor, mobil, nycklar och plånbok, vilket håller dem organiserade och lättillgängliga. Med Cross Pro får du en mångsidig och praktisk väska som är redo att följa med dig oavsett vart dina äventyr tar dig. Med dess slitstarka konstruktion och smarta funktioner är det den perfekta följeslagaren för den aktiva livsstilen. Vi på Racketspecialisten kan varmt rekommendera denna praktiska väska från Babolat till den aktiva individen.
Mått:
77x28x30 cm
Volym:
48 liter
Färg:
Svart, Röd
Thermofack:
Nej
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Babolat Cross Pro Bag Black
Tillfälligt slut
207939
Butikslager Solna
Babolat Cross Pro Bag Black
Tillfälligt slut
207939

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.