Hem Tennis Tennisracket Babolat Pure Aero Rafa Junior 26 2023

Babolat Pure Aero Rafa Junior 26

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 549 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Juniormodell av Rafael Nadals tennisracket

Ett tennisracket som matchar din spelstil. Pure Aero Rafa Junior är ett exklusivt racket som hyllar Rafael Nadal och erbjuder samma prestanda som det klassiska Pure Aero-racket, men i en unik design. Pure Aero Junior Rafa är ett exceptionellt juniorracket som ger dig samma kraft och precision som Rafael Nadals Pure Aero, men i en mindre storlek. Med en längd på 26 tum är detta tennisracket det sista steget innan junioren når fullstorlek (vuxenstorlek). Det är perfekt för spelare upp till 145 centimeter långa som vill ta sitt spel till nya höjder. Racketets aerodynamiska design minskar luftmotståndet och resulterar i en snabbare sving, vilket ökar slagkraften och precisionen på banan. Oavsett om junioren spelar tennis för nöjes skull eller siktar på att bli en framtida stjärna, är detta racket det ultimata valet för juniorer som strävar efter det bästa. För att skydda och bära det här fina tennisracket kommer Pure Aero Rafa Junior med ett heltäckande fodral. Så junioren kan vara säker på att tennisracket är säkert förvarat och redo för spel.
Längd:
660 mm
Balans:
325 mm
Vikt:
245 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Helfodral ingår
Senior/Junior:
9-12 år
Webblager
Babolat Pure Aero Rafa Junior 26
Tillfälligt slut
200557
Butikslager Solna
Babolat Pure Aero Rafa Junior 26
Tillfälligt slut
200557

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.