Hem Badminton Badmintonracket Babolat Satelite Power

Babolat Satelite Power

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 695 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket för alla nivåer från Babolat med påkostade teknologier

Babolat Satelite-serien har alltid varit känd för sin höga kvalitet och prestanda på banan, och den senaste generationen av Satelite Power är inget undantag. Med SMAC-teknologin integrerad i skaftet, ger racketen en ännu bättre känsla och kontroll vid bollträff. Dessutom är racketen designad för att passa spelare som föredrar en offensiv spelstil med en medium flex och neutral balans. Det medföljande heltäckande fodralet gör att du kan transportera racketen säkert mellan träning och turneringar. Sammanfattningsvis är Babolat Satelite Power en högkvalitativ badmintonracket som ger spelaren den optimala kombinationen av hastighet, precision och kraft, vilket gör den till ett utmärkt val för spelare på alla nivåer. Teknologier - MetricFlex Skaftet på badmintonracket är tillverkat med MetricFlex Technology, vilket gör att skaftet kan flexa i olika riktningar med olika intensitet. Detta resulterar i en ökad precision och hastighet, då racketen kan anpassa sig efter spelarens rörelser och slag. Med denna teknologi kan spelaren förbättra sin spelstil och ta sitt spel till nästa nivå. - SMAC SMAC teknologin innebär att badmintonracket har integrerat ett vibrationsdämpande material i grafiten för att reducera vibrationer som uppstår vid bollträff på ett optimalt sätt. Detta ger spelaren en bättre känsla och därmed ökad kontroll och stabilitet i sina slag. Genom att minska vibrationer minskar även risken för förslitningsskador och trötthet i händer och armar, vilket ger spelaren möjlighet att spela längre utan att förlora känslan i sina slag. - 6.5 Shaft Ett av marknadens tunnaste skaft, vilket gör att den skär genom luften på ett perfekt sätt. Detta resulterar i ett minskat luftmotstånd, vilket gör att spelaren kan slå snabbare slag och ha en ökad manövreringsförmåga på banan. Badmintonracket innehavande teknologin 6.5 shaft är ett utmärkt val för spelare som vill ha maximal prestanda och manövrerbarhet på planen. - Aero + Strängningshålen med Aero + är försänkta i ramen, vilket är ytterligare en åtgärd för att minska luftmotståndet och göra Satelite till ett av de mest aerodynamiska racketarna på marknaden. Genom att placera stränghålen lägre i ramen minskar man mängden luft som fångas upp när racketen rör sig genom luften, vilket minskar motståndet och ökar hastigheten på badmintonracket.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Even
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Babolat Satelite Power
Tillfälligt slut
191333
Butikslager Solna
Babolat Satelite Power
Tillfälligt slut
191333

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.