Hem Badminton Badmintonracket Babolat X-feel Essential

Babolat X-feel Essential

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
1 895 kr
Välj strängning
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Babolat lanserar en uppdatering av sin populära tävlings-range X-Feel. Efter 2 års utveckling lanserar Babolat sin nya och uppgraderade serie av X-Feel. Snabb, kraftfull, utmärkt känsla och dem allra bästa materialen är kännetecknet för denna toppserie av racketar. Det tunna skaftet och den aerodynamiska designen minskar luftmotståndet och ger en snabbare svinghastighet. Rackethuvudet är förstärkt på ett flertal punkter, bland annat med slitstarkt karbon som vävts in i grafiten, för att ge mer kraft i slagen samt utökad hållbarhet. Fullproppad med innovation från Babolat och en tuff design har gjort X-Feel till en favorit bland många tävlingsspelare. Ram-profilen är nydesignad med ett mer avlångt utförande. Detta ger mer stabilitet, kontroll och mindre luftmotstånd. De nya integrerade sen-hålen bidrar ännu mer till den aerodynamiska profilen och därmed underlättar för en snabbare sving. CarbonSLIMplies är en ny tillverkningsprocess där karbon läggs om flera tunna lager istället för i en solid massa. Detta ger en mer dynamisk respons och minskat vridmoment för en otrolig känsla under spel. X-Feel Essential är modellen som passar många olika speltyper. Skaftet är lite styvare än standard och balanspunkten är neutral för en fin kontroll och rörelse. Racketen levereras strängad med Babolats fina sena iFeel 70. Vi erbjuder även möjligheten att beställa detta badmintonracket nysträngat med Yonex toppsena BG80 för en extra kostnad. Med i priset ingår ett heltäckande racketfodral från Babolat.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Even
Vikt:
84 g
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Babolat X-feel Essential
Tillfälligt slut
189540
Butikslager Solna
Babolat X-feel Essential
I lager
189540

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.