Hem Padel Skor Bullpadel Flow Hybrid Fly 21I Women Blanco/Azul Marino

Bullpadel Flow Hybrid Fly 21I Women Blanco/Azul Marino

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Bullpadel Flow är en sko speciellt framtagen för padelspelare.

Denna padelsko erbjuder bra support och stabilitet. Sulan är delad på mitten med den ena halvan bestående av ett fiskbensmönstrat mönster, HERRINGBONE SOLE och den andra halvan med “stoppunkter”, DOTS SOLE. Sulan har utvecklats med stor hänsyn till de rörelsemönster som är typiska för padel med mycket rörelser i djupled och upphopp. Baktill har Bullpadel Flow fått ett nytt system kallat LATERAL MOVEMENT. I sulan finns speciella rotationsplattor, ROTAX, vilket gör att skon är bättre anpassad för roteringar på padelbanan. Yttertyget är framtaget med speciell vävteknik med termolimmade sömmar, vilket gör att skon lättare formar sig efter foten samtidigt som transporten av fukt förbättras. FLOW är också utrustad med en hälstabilisator för att hålla foten bättre på plats. Denna padelsko har även stötdämpande material av EVA och phylon.
Herr/Dam/Junior:
Dam

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.