Hem Padel Väskor Bullpadel Ionic Racket Bag Black 2024

Bullpadel Ionic Racket Bag Black

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
999 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelväska från bullpadel med ungdomlig design

Ionic recketväskan är det perfekta komplementet till den nya klassiska serien NEXT Ionic från Bullpadel. Det är en stor men till vikten lätt racketväska för dina padelracket och övriga tillbehör, Modellen har ett rymligt huvudfack för att lagra alla dina nödvändiga tillbehör. Dessutom har den två termofack som skyddar dina rack från hastiga temperaturskillnader med plats för fyra padelracketar och ett separat, ventilerad fack för kläder och skor. Väskan har även ett mindre sidofack där du kan förvara dina tillbehör som du behöver mer lättillgängliga som bilnycklar, telefon eller plånbok. Väskan är tillverkad av slitstark nylon och håller sig fräsch länge.
Mått:
60x30x40 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Ionic Racket Bag Black
Tillfälligt slut
471635
Butikslager Solna
Bullpadel Ionic Racket Bag Black
Tillfälligt slut
471635

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.